HTML

Szabadtéri Színházak

Nyári Szabadtéri Színházak Programajánlója a 2012-es évre! Igyekszünk minden eseményről beszámolni. Az előadások jegyárairól és a jegyvásárlás helyéről is.

Friss topikok

Linkblog

Robin Hood Musical a Margitszigeten! Jegyek itt!

2010.04.17. 13:04 SzínházFan

2010. augusztus 13. péntek Szomor György - Miklós Tibor.
ROBIN HOOD
Musical 2 részben
Magyarországi ősbemutató!
Margitszigeti Szabadtéri Színpad 20.00 óra

A sikeres magyar szerzőpáros: Szomor György és Miklós Tibor új musicalje!

Az angol származású, a szegények pártolója és igazság osztó középkori hős Robin Hood, a világ szinte minden táján ismert. Talán leginkább a filmvászonra álmodott nagy játékfilmek, Kevin Costnerrel a címszerepben hozta meg a történet igazi sikerét. Ezen felbuzdulva, és talán a romantika világára vágyva született meg az alkotókban a gondolat és a szándék a történet musicalszínpadra állítására.
A Szabad Tér Színház megbízásából készül az új és rendhagyó előadói gárdára álmodott és kiállítású új színpadi mű. A közreműködő művészek sora is sejteti az alkotók szándékát, hisz a musical és a prózai előadók mellett, a jazz és a ma divatos, kihívó streetdance jeles táncosai, a Bad Boyz csapat, együtt alkotják meg az előadás rendhagyó stílusát. A történetet jól kiszolgáló, díszlet, látványkép alkalmazkodik az kosztümös előadás újszerű stílusához.
A Margitszigeti Szabadtéri Színpad természetes zöld környezetébe építve elevenedik meg a csupa sztárokat, remek művészeket felvonultató rendhagyó előadás. A címszereplő, Kovács Áron, először mutatkozik be színpadi előadásban, dramatikus környezetben, mely nem kis feladat elé állítja a tehetséges zenészt.

Robin Hood

 

A Robin Hood méltán lett a világ egyik legsikeresebb története. A cselekmény az örök emberi értékeket - a hazaszeretetet, az igazságkeresést, a hűséget, a szabadságvágyat – jeleníti meg lírai jelenetekben, látványos tömeg- és táncképekben, valamint izgalmas akciójelenetekben.

 

A musical, műfajához híven nagy ívű dallamokat, slágergyanús dalokat, humort sem nélkülöző prózát, és nagyon karakteres és hatásos táncokat fog össze egy történetbe. Az alkotók, a zeneszerző Szomor György és szövegíró Miklós Tibor, ismert és kedvelt művészek, akik számára álmaik, ötleteik színpadra kerülése és az elsöprő erejű előadás igazi kihívást jelentenek.

 

A tolvajok fejedelmének története régi-új kaland, mely minden korosztály számára tartalmas nyáresti kikapcsolódást biztosít!

Online jegyvásárláshoz kattintson ide!

 

Szereposztás:

Robin Hood:
KOVÁCS ÁRON


Nottinghami bíró:   

FORGÁCS PÉTER

Lady Marian:  

ANDRÁDI ZSANETT

Lord Gisborne:   

GERNER CSABA


Little John:   

HAJDÚ STEVE


William:   

PUSKÁS PÉTER/VERÉB TAMÁS


Doug barát:
GESZTESI KÁROLY


A hét báró:

 

BAD BOYZ

Zeneszerző: Szomor György
Dalszöveg: Miklós Tibor
Koreográfus: Kurucz Sándor (Bad Boyz)
Hangszerelő: Lippényi Gábor
Látványterv: Madár
Jelmeztervező: Papp Janó
Mozgás, verekedés, vívás: Gyöngyösi Tamás
Díszlettervező: Szolga István
Rendező: SZOMOR GYÖRGY

Szólj hozzá!

Címkék: hood musical jegyek robin margitszigeti

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadter2.blog.hu/api/trackback/id/tr361929130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása