HTML

Szabadtéri Színházak

Nyári Szabadtéri Színházak Programajánlója a 2012-es évre! Igyekszünk minden eseményről beszámolni. Az előadások jegyárairól és a jegyvásárlás helyéről is.

Friss topikok

Linkblog

Eastwichi boszorkányok a Városmajori Szabadtéri Színpadon! Jegyek itt!

2012.01.31. 16:02 SzinhazKedvelo

Az Eastwichi boszorkányok mint film már meghódította a világot Jack Nicholson, Cher, Susan Sarandon, Michelle Pfeiffer főszereplésével. A fergeteges sztori most színpadon is megelevenedik a Városmajori Szabadtéri Színpadon 2012 július 13-án. Az előadásra online vásárolhat már jegyet!

 
Az Eastwicki boszorkányok nem más, mint mesejáték felnőtteknek. A színház igen ritkán foglalkozik az eredendő gonosszal, pedig az nap mint nap körülvesz bennünket – hívhatjuk ezt politikának, vagy a tévé által a fejünkre ontott szennynek, vagy hívhatjuk úgymond megkísértésnek is... A XXI sz. nevezetes arról, hogy benne az erkölcsi értékrend szétmállott, elveszett. Az igazság, a jog, az etika, a morál nagyon relatívvá vált.  Nincsenek hősök, pusztán olyan kétes jellemű személyek, akiket a média meg a politika hősnek nevez ki. A mai hősök a sztárok, a celebek. Olyan emberek, akik bármi áron ismertté akarnak válni. Árad a reklámdömping, szinte fizikai erőszakot vesz a hallgatón, nézőn, polgáron és ezáltal ennek kiszolgáltatottja lesz az, aki ezt befogadja, Az előadás erről a gonoszról kíván szólni, amely kínál, felajánl, és ha elfogadják, akkor a test és a lélek egyaránt a birtokába kerül. - Hernyák György
 
Szereposztás:
Alex: Kalmár Zsuzsa
Jane: Vicei Natália
Sukie: Pesitz Mónika
Daryll: Mezei Zoltán
Felicia: Körmöci Petronella
Clyde: Ralbovszki Csaba
 
Zenész/zeneszerző: ifj. Kucsera Géza
Zenész: Kucsera Csaba m.v. 
Rendező:Hernyák György, Jászai díjas

Szólj hozzá!

Címkék: 2012 jegy szabadtéri jegyek jegyvasarlas varosmajori

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadter2.blog.hu/api/trackback/id/tr64036092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása