HTML

Szabadtéri Színházak

Nyári Szabadtéri Színházak Programajánlója a 2012-es évre! Igyekszünk minden eseményről beszámolni. Az előadások jegyárairól és a jegyvásárlás helyéről is.

Friss topikok

Linkblog

Neil Simon: Kapj el musical a Városmajori Szabadtéri Színpadon! Jegyvásárlás itt!

2012.01.31. 14:50 SzinhazKedvelo

Szomor György és Balogh Anna kétszemélyes musicalje a Kapj el! már a múlt nyáron bemutatkozott a Szarvasi Vízi Színház színpadán és a Békés megyei Jókai Színházban. A különleges musical most Budapesten színpadra kerül a Városmajori Szabadtéri színpadon.

A két főszereplőt már jól ismeri a hazai musical közönség. Szomor György a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon már látható volt az Aida musical magyar premierjén is Oláh Ibolya oldalán, de mint szerző is nagy sikert ért már el a Robin Hood című musicaljével.

Balogh Anna a Centrál Színház és a Madách Színház darabjaiban lett igazán ismert a közönség számára. Játszik többek között a Spamalot - Gyalog galopp musicalben is.

Közös kamara előadásuk a  Kapj el! musical 2012. augusztus 9. és 11. lesz színpadon Budapesten a Városmajori Szabadtéri Színpadon!
 
 
A darab cselekménye:
A játék hőse Vernon, a befutott, sikeres slágerszerző, és Sonia, a kezdő dalszövegíró. Mindketten hivatásuk megszállottjai,nem könnyű emberek. Bár első találkozásuktól kezdve remekül dolgoznak együtt, magánéleti kapcsolatuk azonban korántsem ilyen harmonikus. Senki sem akar feladni önmagából egy picit sem. A korkülönbség, az ízlések, a temperamentumok különbözősége is mind-mind komoly feszültség forrása, s ez még fokozódik, ahogyan Sonia korábbi párja láthatatlanul, de egyre agresszívebben közéjük furakodik. Így lesz a kétszemélyes játékból „ édes hármasban.” Lesz-e végül „édeskettes”? Maradjon ez is titok, ahogyan az életben is a párkapcsolat, a szerelem, a házasság is tele van titkokkal, amelyeket soha nem tudunk megfejteni…

Szólj hozzá!

Címkék: musical 2012 jegyek jegyvasarlas varosmajori

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadter2.blog.hu/api/trackback/id/tr174035849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása