HTML

Szabadtéri Színházak

Nyári Szabadtéri Színházak Programajánlója a 2012-es évre! Igyekszünk minden eseményről beszámolni. Az előadások jegyárairól és a jegyvásárlás helyéről is.

Friss topikok

Linkblog

Francia rúdugrás - szextett két részben a Városmajori Szabadtéri Színpadon! Jegyek itt!

2012.04.21. 17:57 SzinhazKedvelo

Mohácsi István: Francia rúdugrás - szextett két részben

2012. augusztus 14-én lesz látható a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

Jegyárak: 2300, 2900, 3500 Ft ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSHOZ KATTINTSON IDE!

 
Már persze ha meg akarod tudni, hogy mit akar a nő és mit a férfi, ha felszikrázik, vagy épp megszűnni kezd köztük a kémia.
 
A szexuál-parapszichológus guruhoz egy viharos éjjelen két fiatal pár érkezik, hogy rendbe tegyék az omladozó kapcsolatukat. A keresztül-kasul bonyodalmas ötöshöz nemsokára egy vadító hatodik is kapcsolódik, így készen áll a szextett: és ez az együttes nem ismeri a kéziféket.
 
Egy sodró lendületű, és még fülledtebb erotikájú komédia a párkapcsolatokról, a szex titkos szabadkőműveseiről, és magáról a szexről azoknak, akiknek kevés a Káma Szútra. Egy darab arról, amit még a chatszobában sem mersz megbeszélni, és talán még az is kiderül, hogy milyen küzdősport is az a francia rúdugrás.
 
A Francia rúdugrás habkönnyű darab, ami a XIX. századi francia bohózatok és az amerikai televíziós műfaj, a sitcom elemeiből és humorvilágából építkezik.
 
Szereposztás:
Roskovics Ákos – Pál András
Ráth Zsuzsa – Herczeg Adrienn
Goldmark Ernő – Felhőfi-Kiss László
Csemegi Kati – Kovács Patrícia
Bíró Gyula – Urbán Tibor
Székács Anikó – Szabó Vera
 

Szólj hozzá!

Címkék: szabadtéri jegyek varosmajori

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadter2.blog.hu/api/trackback/id/tr814465201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása