HTML

Szabadtéri Színházak

Nyári Szabadtéri Színházak Programajánlója a 2012-es évre! Igyekszünk minden eseményről beszámolni. Az előadások jegyárairól és a jegyvásárlás helyéről is.

Friss topikok

Linkblog

Rákász Gergely & PR-Evolution D.C.: Clair de Lune koncert a Városmajorban! Jegyek itt!

2012.04.21. 12:58 SzinhazKedvelo

Rákász Gergely koncertorgonista és Papp Norbert festőművész sikerpárosának második generációs, ezúttal már "3 dimenziós" látványkoncertje, kiegészítve a PR-Evolution Dance Company táncművészeivel. A koncert 2012 szeptember 4-én lesz látható a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

Online jegyvásárlás a koncertre ie kattintva!

Az est különlegessége, hogy a Rákász-féle zenetörtnénet mesélés, alátámasztva interaktív grafikai háttérrel most már nem az óriás kivetítőn sorakoztat fel színészeket és táncosokat, ahogy korábban , hanem az élő koncerten minden történet a szemünk előtt bontakozik ki. Az előadás koreográfusa Nemes Zsófia lesz.
 
Ne maradjon le a különleges koncertről!

Szólj hozzá!

Címkék: koncert 2012 szabadtéri jegyek varosmajori

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadter2.blog.hu/api/trackback/id/tr614464738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása