HTML

Szabadtéri Színházak

Nyári Szabadtéri Színházak Programajánlója a 2012-es évre! Igyekszünk minden eseményről beszámolni. Az előadások jegyárairól és a jegyvásárlás helyéről is.

Friss topikok

Linkblog

Szentpéteri Csilla koncert - Temperamento a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon! Jegyek itt!

2012.04.21. 18:30 SzinhazKedvelo

Szentpéteri Csilla Band&DuDance Latin Táncegyüttes - TEMPERAMENTO

2012. augusztus 29. (szerda) 20 órakor lesz látható a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Szentpéteri Csilla koncertje különleges látványvilággal. Jegyek itt!

Szentpéteri Csilla zongoraművész, akit az osztrák sajtó a Crossover Királynőjének nevezett, 2000 óta építi saját zenei birodalmát. Átirataiban a klasszikus melódiákat ötvözi a latin, a jazz, a rock és a világzene stílusjegyeivel. Augusztus 29-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ad nagyszabású koncertet.

Milyen fellépésre számíthat a közönség?

Exkluzív, látványos koncerttel készülünk, páratlan tánc-zenei kavalkáddal, egyedi látványvilággal, mely minden korosztályt megszólít, önfeledt kikapcsolódást, felejthetetlen élményt ígér. Az egészest hangulatát az igazi örömzene jellemzi, tele mediterrán életérzéssel, vérpezsdítő ritmusokkal, szenvedélyes gitár-zongora párbajokkal és latin táncbemutatóval. Könnyed, szórakoztató, ritmusos és dallamos művek hangoznak el, melyek többségében ismerősek a nagyközönségnek, és átiratomban könnyen befogadhatóvá válnak azok számára is, akik kicsit idegenkednek a komolyzenétől.

Honnan jött az ötlet, hogy táncosokkal állít össze közös műsort?

A DuDance Táncegyüttessel 2010 óta dogozunk együtt. 2011 tavaszán, a zenékre készített koreográfiával Európa -és Világbajnokok első helyezést értek el. Margitszigeti közös estünkön salsa, samba, cha--cha, tango, flamenco táncokkal forrósítják a hangulatot, pezsgő életörömet árasztva, olyan zenékre, mint buja, mély érzelmekkel teli Libertango, a Monti Pepperóni, az Ördög salsa, Tico-Tico, Latin Fiesta, Liszt-La Campanella vagy a Cumparsita. Várunk, mindenkit szívvel-lélekkel, aki feltöltődésre, harmóniára, tartalmas szórakozásra vágyik. Mi ott leszünk!

A zenekar tagjai: Czibere József, Kormos János, Kovács Norbert, Szendőfi Balázs

Jegyárak: 3900, 4900, 5500, 6900, 7500, 8900, 9500, 10990 Ft ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS ITT!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadter2.blog.hu/api/trackback/id/tr584465255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása