HTML

Szabadtéri Színházak

Nyári Szabadtéri Színházak Programajánlója a 2012-es évre! Igyekszünk minden eseményről beszámolni. Az előadások jegyárairól és a jegyvásárlás helyéről is.

Friss topikok

Linkblog

VAMP musical a Városmajori Szabadtéri Színpadon! Jegyek itt!

2012.01.30. 20:24 SzinhazKedvelo

Az eredeti elképzelésekhez képest Jake Perrine VAMP című musicalje magyar nyelven kerül színpadra Budapesten, talán épp ennek köszönhetően az októberi bemutató egy évet tolódik és 2012 szeptemberére módosult. Időközben egyre bővebb információkról lehet hallani a stábbal kapcsolatban. A mű fordítója Galambos Attila lesz, a jelmezeket pedig Rományi Nóra tervezi, így biztosak lehetünk benne, hogy nívós, izgalmas előadásra számíthatunk. A hírek szerint a darab címszerepét Berkes Gabriella alakítja majd, a további három szerepet pedig Szilvási Judit, Berecz György és Lőrincz Levente játsszák.

Alexandra egyedül tölti szürke hétköznapjait és éjszakáit ódon házának mélyén, mígnem egy este meglátogatják régi tanítványai, a három - azóta felnőtt - gyermek, kik valaha titkon házában töltötték szabadidejüket. A vendégség új színt hoz Alexandra életébe, fájdalmait és csalódásait maga mögött hagyja, ám az éjszakát szinte ...észrevétlenül megfertőzi a fiatalok között megbúvó sok ellentét, melyek egyre inkább felszínre kerülnek, míg végül vendéglátójuk titkáról is lerántják a leplet. Amint ráébrednek, hogy Alexandra valójában vámpír, lassan mindhármukat megérinti az örök fiatalság ígérete, melynek néha még a legerősebbek sem tudnak ellenállni. Egész éjszakát átívelő intrikába kezdenek, hogy megszerezhessék a sötétség ajándékát. Egyikük sem sejti még, mi vár rájuk…

Előadások:

2012 szeptember 07. (péntek) 20:00 Városmajori Szabadtéri Színpad - Jegyek itt!

 

2012 szeptember 08. (péntek) 20:00 Városmajori Szabadtéri Színpad - Jegyek itt!


 

Szólj hozzá!

Címkék: musical jegy vamp jegyek városmajor

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadter2.blog.hu/api/trackback/id/tr673977988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása