HTML

Szabadtéri Színházak

Nyári Szabadtéri Színházak Programajánlója a 2012-es évre! Igyekszünk minden eseményről beszámolni. Az előadások jegyárairól és a jegyvásárlás helyéről is.

Friss topikok

Linkblog

Budapesti Nyári Fesztivál 2013 programok és jegyek!

2013.02.13. 15:56 SzinhazKedvelo

Budapesti Nyári FesztiválEgy kis ízelítő a Budapesti Nyári Fesztivál 2013-as programjából!

A programok folyamatosan bővűlnek és már a jegyértékesítés és elkezdődött. Jegyvásárlás és teljes program ide kattintva érhető el!

Az évadot egy ünnepi koncert nyitja. 2013. június 14-én lesz a Verdi & Wagner 200 ünnepi nyitókoncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A koncerten közreműködik a Nemzeti Filharmonikus Zenekar és Carlo Montanaro vezényel.

A Spartacus balett előadás is egy rendkívüli csemege lesz júniusban. Közreműködnek a Magyar Nemzeti Balett szólistái és tánckara, a Magyar Állami Operaház zenekara.

A Győri Nemzeti Színház színészeinek előadásában érkezik a Csinibaba című film alapján készült zenés darab.

Júliusban az Oliver! musical is látható lesz a Margitszigeti Szabadtéri Színpadán. A híres regényből készült musical remek program minden család számára.

Július közepén egy JAMES BOND 60 elnevezésű filmzene koncert show lesz látható, ami igazi csemege lehet a filmzene rajongóinak.

Puccini Pillangókisasszony című operája is látható lesz 2 alkalommal. Rost Andrea, Andrea Caré és Wiedemann Bernadett főszereplésével érkezik 2013 nyarán az előadás a Budapesti Nyári Fesztivál bemutatójaként.

Visszatér a tavalyi év ősbemutatója a Báthory Erzsébet musical-opera is. A főszereplők közt látható Miller Zoltán, Szemenyei János és több ismert musical színész is.

Augusztus 20-án az ünnephez kapcsolódóan Erkel Ferenc István király című operája lesz látható.

A programok folyamatosan bővűlnek és már a jegyértékesítés és elkezdődött. Jegyvásárlás és teljes program ide kattintva érhető el!

Szólj hozzá!

Címkék: opera musical jegy szabadtéri jegyek 2013 margitszigeti szabadteri

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadter2.blog.hu/api/trackback/id/tr935078593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása