HTML

Szabadtéri Színházak

Nyári Szabadtéri Színházak Programajánlója a 2012-es évre! Igyekszünk minden eseményről beszámolni. Az előadások jegyárairól és a jegyvásárlás helyéről is.

Friss topikok

Linkblog

Verdi & Wagner 200 ünnepi nyitókoncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon! Jegyek itt!

2013.02.13. 15:10 SzinhazKedvelo

Verdi & Wagner 200 ünnepi nyitókoncert
természet és zene egyesülése
A színház legyen mindenkié! – Minden hely- és jegyár: 2000 Ft

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

2012. június 14. (péntek) 20:00 - Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A zenei világ idén ünnepli Giuseppe Verdi és Richard Wagner születésének 200. évfordulóját. A romantika két nagy géniuszának életműve egy különleges koncerten elevenedik meg a Margitsziget évszázados platánfákkal körülölelt színpadán. Carlo Montanaro olasz karmester a világhírű operák és zenedrámák esszenciáját sűrítő nyitányok mentén kalauzolja a hallgatóságot az érzelmektől és szenvedélyektől átitatott múlt történelmi és mitikus ösvényein a képzelet birodalmában. Felcsendülnek többek között a Tannhäuser, A Rajna kincse, a Parsifal, az Istenek alkonya motívumai Wagnertől, Verdi műveiből a Rigoletto, a Nabucco, a Traviata és az Aida nyitányai.

A zenei "esszencia-koncert" a Margitszigeti Nagyszínpad 75 éves évfordulójára emlékező ünnepi programsorozat nyitóeseménye.
Közreműködik: Nemzeti Filharmonikus Zenekar

Vezényel: Carlo Montanaro 

A Szabad Tér Színház és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar közös ajándék koncertje.
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

Szólj hozzá!

Címkék: koncert jegy jegyek 2013 margitszigeti

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadter2.blog.hu/api/trackback/id/tr365078605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása