HTML

Szabadtéri Színházak

Nyári Szabadtéri Színházak Programajánlója a 2012-es évre! Igyekszünk minden eseményről beszámolni. Az előadások jegyárairól és a jegyvásárlás helyéről is.

Friss topikok

Linkblog

Férfi és Nő a Városmajori Szabadtéri Színpadon! Jegyek itt!

2012.01.31. 15:57 SzinhazKedvelo

Dés LászlóFérfi és Nő

Kulka János, Básti Juli, Cserhalmi György és Udvaros Dorottya zenés előadása a Férfi és Nő, ami pár éve már nagy sikert aratott, sőt a dalokból már CD és DVD is megjelent.

2012. június 29. és 30 illetve 2012. augusztus 17. és 18 lesz látható az előadás a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Jegyeket online vásárolhat!
 
 
A Férfi és Nőről: 
"Mi történhet meg férfi és nő között? Minden. Bármi. A szenvedélytől a közönyig akármi. Össze lehet foglalni mindezt egyetlen koncertben? Igen. Legalábbis erre vállalkozik négy kiváló színész (két nő és két férfi) és egy kiváló zene. A szöveg sem utolsó."
 
Átutazó, Hallgass kicsit! Két lemez a 80-as évekből, azóta mindkettő legenda. 
Udvaros Dorottya énekel Hóesésről, a Hiába szép lányról, Vetkőzésről, szenvedélyes duetteket ad elő Básti Juli és Cserhalmi György, mint a Játszótársak, vagy a Tíz kicsi bűnjel. Koncerteken ritkán, vagy sose hangzottak el ezek a dalok. Kulka János is énekelt már lemezre Dés dalokat. Több mint húsz év után végre összeáll a Nagycsapat és egy országos koncertturnén mutatja be -Dés László zenei vezényletével, Bereményi Géza rendezésében - ezt a különleges előadást.  A Dés-Bereményi szerzőpáros erre az alkalomra új dalokat is írt a négy színésznek. Miről? Mindenről, ami megtörténhet Férfi és Nő között.

Szólj hozzá!

Címkék: férfi és jegy szabadtéri jegyek jegyvasarlas varosmajori

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadter2.blog.hu/api/trackback/id/tr214036084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása